Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Moldova 1 Promo

21 Noi. 2020 / 15:27

Urmăreşte o nouă ediţie a emisiunii „Rapsodia Satului”

Suntem la sfârşit de noiembrie, iar temperaturile scad din ce în ce mai mult. La fel cum oamenii se pregătesc din timp pentru sezonul rece, aşa şi animalele au nevoie de pregătire. Gospodarii încep treptat să adapteze condiţiile de adăpost ale animalelor din curte la timpul rece de iarnă. Ce măsuri se întreprind, dar şi de ce este necesar ca crescătorii de animale să facă anumite lucruri, aflaţi duminică, 22 noiembrie, la „Rapsodia Satului”.

Tot în această ediţie vom vorbi şi despre controalele veterinare. La acest subiect discutăm cu Dumitru Maţencu, lector universitar, prodecan la Facultatea de Medicină Veterinară a Universităţii Agrare de Stat din Moldova.  În acelaşi timp, vă invităm să descoperiţi şi satul Logăneşti, din raionul Hânceşti, o localitate frumoasă în care băştinaşii, cât şi cei din diasporă contribuie financiar şi fac voluntariat în cadrul mai multor proiecte locale.

Iar la sfîrşit de emisiune veţi afla cum se pregateste pâinea coaptă pe vatră, după o reţetă de sute de ani.

Fiţi cu ochii pe Moldova 1! Urmăriţi „Rapsodia satului”, realizată de Natalia Iacovlev-Palii, duminică, 22 noiembrie, cu începere de la 14:00, la Moldova 1 şi online pe trm.md.

Comentarii