Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

10 Iul. 2019 / 17:20

O nouă ediţie a emisiunii „Bună Dimineaţa”, la Moldova 1

Joi, 11 iulie vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie a celei mai matinale emisiuni de la Moldova 1, „Bună Dimineaţa”. Zi de zi venim în casele telespectatorilor cu informaţii utile şi invitaţi valoroşi.

Astfel vă informăm că în perioada 14-21 iunie a avut loc primul schimb de experienţă între elevii Conservatorului „G. Gershwin” din Conflans-Sainte-Honorine şi Şcoala „A. Stârcea” din Chişinău, la care elevii basarabeni, medaliaţi ai concursurilor internaţionale, au prezentat un concert de muzică clasică în prezenţa Ambasadorului interimar al Republicii Moldova în Franţa, Vlad Chirinciuc. Despre experienţa acumulată acolo ne vor vorbi tinerii dar şi pianista, Fondatoarea Proiectului „ARC muzical-istoric”, Ecaterina Baranov şi profesoara de franceză Mirabel Pitte, care vor fi prezenţi în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa”.

Tot atunci discutăm cu regizorul de film Bertrand Vinsu şi Anthony Zacconi, asistent regizor, care realizează un film despre vinăriile vestite din 7 ţări, inclusiv Republica Moldova. Ce părere au despre oamenii de aci, despre calitatea vinurilor autohtone, vedeţi în emisiune.

Iar, spre final vorbim despre femei împreună cu interpretul Natan. Ar renunţa la jobul său, în cazul în care soţia ar câştiga mai mulţi bani? La aceasta dar şi alte întrebări provocatoare vom afla răspuns de la invitatul nostru.

Comentarii