Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 2 Promo

23 Aug. 2019 / 08:05

Moldova 2 - în casele telespectatorilor de 3 ani

Acum trei ani, Compania „Teleradio-Moldova” şi-a surprins telespectatorii cu un proiect inedit. În după-amiaza zilei de 3 mai 2016, şi-a început emisia noul canal de televiziune - Moldova 2.

Pe 3 mai 2019, s-au împlinit 3 ani de zile de când Moldova 2 este alături de telespectatori, timp în care a prezentat istorii din arhive de o varietate culturală, divertisment, sport şi muzică în direct. A cunoscut oameni, iar oamenii au cunoscut, la rândul lor, tot ceea ce înseamnă Moldova 2 – o echipă întreagă de profesionişti, care au pus pe roate aceste proiect şi pe care îl realizează zi de zi cu dedicaţie şi sârguinţă.

Cu o gamă variată de emisiuni, timp de trei ani, Moldova 2 a readus pe micile ecrane cele mai importante momente din arhiva Companiei „Teleradio-Moldova”, momente care unora le-a trezit nostalgii, iar altora dimpotrivă - curiozitate.

Directoarea canalului, Ilona Spătaru, susţine că Moldova 2 va continua să prezinte publicului emisiuni din fondul TV, emisiuni despre personalităţi, despre evenimente culturale, sportive, ce nu pot fi plasate integral pe Moldova 1, dar care îşi găsesc locul pe Moldova 2.

Echipa Moldova 2 îşi propune să muncească şi în continuare la fel de aprig, asta pentru că au o misiune responsabilă – să informeze veridic şi să educe bunul gust al publicului. Totodată, Moldova 2 îşi propune să promoveze şi în continuare produse cu conţinut divers, substanţial şi formativ.

Canalul de televiziune Moldova 2 emite non-stop, prin cablu, şi are acoperire naţională

Puteţi urmări Moldova 2 on-line AICI.

 

Comentarii