Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 2 Promo

21 Mar. 2020 / 07:00

Urmăreşte Moldova 2! Timpul trece mai uşor, împreună cu noi!

Moldova 2 se implică în efortul colectiv de a proteja populaţia împotriva răspândirii infecţiei cu coronavirus şi propune telespectatorilor un program divers, pentru toate gusturile şi toate categoriile de vârstă. Timpul trece mai uşor, împreună cu noi!

În acest weekend, Moldova 2 include în grila de emisie, cele mai frumoase spectacole muzicale, concerte de excepţie, filme artistice, dar şi multe alte emisiuni culturale şi educative selectate cu grijă din arhiva de aur a Televiziunii Naţionale.

Sâmbătă, 21 martie, de la ora 14:00 puteţi urmări un concert susţinut de interpreta Natalia Barbu, iar începând cu ora 17:20, revedeţi cele mai memorabile prestaţii al umoristului Gheorghe Urschi. Seara va culmina cu filmul artistic „Luceafărul”.

Dimineaţa de duminică începe cu un recital de melodii, susţinut de Vasile Şeicaru, iar la 9:30 ne amintim de cea care ne-a dus faima în lume, prin vocea ei inedită - Maria Bieşu. În cadrul emisiunii „Dor” de la ora 15:30, ne reamintim de Doina Aldea-Teodorovici, una dintre vocile mişcării de eliberare naţională.  

De asemenea, pe parcursul zilei, vă îndemnăm să urmăriţi filmul artistic „Troiţa” şi spectacolul muzical de Sofia Vicoveanca „Baltagul”.

Şi aceasta nu e tot. Ca să aflii mai multe, fii cu ochii pe Moldova 2 sau online pe TRM.MD şi petrece timpul plăcut!

Comentarii