Ştiri

Sursa imaginii: sputnik.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Politic

09 Aug. 2019 / 13:51

A fost aprobat Regulamentul privind reflectarea în mass-media a campaniei electorale parlamentare

Comisia Electorală Centrală a aprobat astăzi Regulamentul privind reflectarea în mass-media a campaniei electorale la alegerile din 20 octombrie. Secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, a spus că regulamentul stabileşte un anumit model de comportament pentru furnizorii de servicii media in dezbaterile electorale.

„În cazul în care, pe parcurs vor apărea cereri de demisie noi şi se va încadra în acelaşi procedeu vom putea să venim cu rectificări. Acest regulament stabileşte o anumită modalitate de comportament pentru furnizorii de servicii media, care vor urma să implementeze acest regulament cu acordarea dreptului de a participa la dezbaterile electorale”, a declarat  secretarul Comisiei Electorale Centrale Maxim Lebedinschi.

Amintim că, pe 20 octombrie, în Republica Moldova, se vor desfăşura alegerile locale generale şi alegeri parlamentare noi în patru circumscripţii uninominale.

La alegerile locale generale, cetăţenii cu drept de vot îi vor alege pentru un mandat de patru ani pe viitorii primari şi consilieri.

 

Comentarii