Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

17 Feb. 2020 / 16:24

Activitatea miniştrilor va fi evaluată

Activitatea fiecărui ministru va fi evaluată şi, în funcţie de rezultate, se va decide dacă îşi va continua sau nu mandatul. Declaraţia a fost făcută astăzi de premierul Ion Chicu, în contextul în care Guvernul urmează să prezinte în Parlament raportul de 100 de zile, dar şi a faptului că preşedintele ţării, Igor Dodon, a declarat că miniştrii care nu-şi vor onora obligaţiile vor fi demişi din funcţie, relatează Moldova 1.

Cu referire la moţiunea simplă înaintată de deputaţii PAS şi PPDA împotriva ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, premierul a menţionat că declaraţiile ministrului, referitoare la războiul de pe Nistru, au fost interpretate eronat.

„Subiectul respectiv este pe agenda Parlamentului. Urmează să se decidă în Parlament că acolo a fost iniţiată această moţiune.  Declaraţiile domnului Ciocoi a fost interpretată cum a fost interpretată, dumnealui a venit cu explicaţiile respective. El s-a referit la misiunea de pacificatori care a fost semnată între Republica Moldova şi Rusia în 1992”, a subliniat Ion Chicu.

Comentarii