Ştiri

Sursa imaginii: deschide.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

23 Mar. 2020 / 14:10

Ambasada SUA îşi continuă activitatea cu excepţia unor servicii consulare

Lucrăm împreună cu guvernul Republicii Moldova pentru a ajuta la obţinerea truselor de testare adiţionale COVID-19 din surse de încredere. Este mesajul ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J. Hogan. Într-o adresare video, Hogan a menţionat că ambasada îşi continuă activitatea cu excepţia unor servicii consulare, relatează Moldova 1.

Ambasadorul a mai spus că a rămas în Republica Moldova, împreună cu mai mulţi angajaţi ai instituţiei, dar activează de la domiciliu, atunci când acest lucru este posibil. El a menţionat ca, în curând voluntarii Corpului Păcii vor părăsi ţara noastră, însă misiunea îşi va continua activitatea atunci când situatia va reveni la normal.

„Lucrăm împreună cu guvernul Moldovei pentru a ajuta la obţinerea truselor de testare adiţionale din surse de încredere. Distribuim consumabile medicale donate de către prietenii noştri din Carolina de Nord, Spitalul Mamei şi Copilului pentru a ajuta la îngrijirea bolnavilor şi suntem, facem şi mai mult în strânsă legătură cu guvernul Republicii Moldova. Am cooperat strâns timp de 30 de ani şi nu avem de gând să îi permitem acestei crize, deşi grave, să ne perturbe cooperarea”, a declarat ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J Hogan.

Comentarii