Ştiri

Sursa imaginii: gov.md

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Politic

16 Mai 2019 / 17:52

Chişinăul solicită OSCE să se implice în legătură cu vinietele aplicate nelegitim de Tiraspol

Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a discutat şi a solicitat în cadrul întrevederii cu Şeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, implicarea constantă a organizaţiei pentru obţinerea unor soluţii imediate privind problema aşa-numitelor plăţi de vinietă. Pentru a putea circula în regiunea transnistreană, şoferii trebuie să achite 100 de euro pe an. Subiectul a fost discutat şi la întrevecderea pe care a avut-o Cristina Lesnic cu reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini de săptămâna trecută.

Chişinăul solicită OSCE să se implice în legătură cu vinietele aplicate nelegitim de către Tiraspol. Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a discutat şi a solicitat în cadrul întrevederii cu Şeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, implicarea constantă a organizaţiei pentru obţinerea unor soluţii imediate privind problema aşa-numitelor plăţi de vinietă, potrivit unui comunicat de presă al Biroului de Reintegrare.

Pentru a putea circula în regiunea transnistreană, şoferii trebuie să achite 100 de euro pe an. Subiectul a fost discutat  şi la întrevederea pe care a avut-o Cristina Lesnic cu reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini de săptămâna trecută.

Comentarii

Ultimele Ştiri

Rezultatele zilei în Divizia Naţională

Ştiri / Sport

25 Mai 2019 / 20:19

Rezultatele zilei în Divizia Naţională

Muzica Desenelor Animate a revenit cu o nouă ediţie

Ştiri / Cultură

25 Mai 2019 / 19:53

Muzica Desenelor Animate a revenit cu o nouă ediţie

Protest la Soroca

Ştiri / Regional

25 Mai 2019 / 19:14

Protest la Soroca

Ziua Uşilor Deschise la Universitatea de Medicină

Ştiri / Social

25 Mai 2019 / 18:31

Ziua Uşilor Deschise la Universitatea de Medicină

Vezi arhiva