Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

23 Oct. 2020 / 19:09

Deputata Eleonora Graur anunţă că se retrage din „Pro Moldova”

După Sergiu Sîrbu şi Grigore Repeşciuc, şi deputata Eleonora Graur anunţă pe pagina sa de Facebook că se retrage din „Pro Moldova”. Graur de asemenea se declară neafiliată politic şi nu indică motivul care a determinat-o să recurgă la acest gest. Ea a menţionat doar că motive sunt multe, pe care nu consideră necesar să le enumere.

„Îmi exprim regretul şi pentru faptul că ostaticul acestei situaţii jenante a devenit Andrian Candu, un politician talentat, care doreşte în mod sincer să construiască un partid european şi modern, dar nu totul depinde de dumnealui. Reprezint votul a mii de alegători care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripţia nr. 13 şi voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor făcute cetăţenilor”, a scris Eleonora Graur.

Într-o postare pe Facebook, după plecarea lui Sergiu Sîrbu şi Grigore Repesciuc, liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, menţiona că „Pro Moldova” s-ar putea să mai piardă colegi, însă oamenii sunt liberi să vină sau să se retragă din echipă.

Comentarii