Ştiri

Sursa imaginii: realitatea.md:captură video

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Politic

24 Feb. 2020 / 16:39

Fracţiunea PPDA din CMC, despre realizările primarului în 100 de zile de activitate

Fracţiunea Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA) din Consiliul municipal Chişinău (CMC) se declară dezamăgită de realizările primarului capitalei în cele 100 de zile de activitate. Potrivit preşedintelui fracţiunii PPDA în CMC, Andrei Năstase, Ion Ceban a promis un oraş smart, dar nu a făcut decât să îşi repare biroul din bani proveniţi din surse necunoscute. Totodată, consilierii au enumerat un şir de nereguli, printre care neasigurarea evidenţei şi raportării veridice a bunurilor imobile, neincluderea în registrul patrimoniului municipal al bunurilor aflate la balanţa unor entităţi şi neasigurarea înregistrării integrale obligatorii a drepturilor asupra bunurilor imobile, relatează Radio Moldova Actualităţi.

După declaraţiile lui Andrei Năstase, edilul capitalei a venit cu o reacţie, precizând că „nu comentează declaraţiile politice ale lui Andrei Năstase”.

„Politice, deoarece acesta fiind preşedintele fracţiunii PPDA în CMC, nici măcar nu vine la şedinţele Consiliului şi nu are idee ce se întâmplă în Primăria Chişinău. Astfel, din cele opt şedinţe ale CMC organizate până în prezent, domnul Năstase a participat doar la trei şedinţe. Nu mai vorbesc că nu am văzut nici o iniţiativă din partea lui, sau propunere de dezvoltare a oraşului. Respectiv dânsului nu îi rămâne să facă ceea ce a făcut anterior, şi anume, să continue campania electorală. Şi nu cunosc ce interese ar avea acesta. Toate proiectele noastre, dar şi iniţiativele sunt publice. Şi fiecare poate vedea cine şi cum lucrează”, a precizat edilul.

Primarul Ion Ceban a prezentat raportul de activitate pentru 100 de zile vineri, 21 februarie.

Comentarii