Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Politic

24 Feb. 2020 / 17:40

Grupul parlamentar „Pro Moldova” acuză PDM că ar pune presiuni asupra celor care doresc să părăsească formaţiunea

După alegerile parlamentare din 24 februarie, situaţia social-economică a stagnat considerabil, iar guvernanţii s-au axat pe jocuri de putere şi aranjamente, în timp ce problemele oamenilor au rămas aceleaşi. Este declaraţia celor şase deputaţi ai grupului parlamentar „Pro Moldova”, care au părăsit săptămâna trecută Partidul Democrat. Totodată, ei au acuzat foştii colegi din PDM că ar pune presiuni asupra celor care doresc să părăsească rândurile formaţiunii şi spun că în următoarea perioadă, mai mulţi membri ai PDM se vor alătura grupului „Pro Moldova”, relatează Mesager.

„A fost un an al ratărilor, al eşecurilor, a jocurilor de putere şi aranjamentelor care se fac uneori prin culisele puterii. Într-un an de zile, viaţa nu a devenit mai bună în Moldova, zeci sau chiar sute de oameni iau o decizie grea pentru ei şi pentru viaţa lor, şi anume de a părăsi Republica Moldova, şcolile nu sunt mai spaţioase cu elevi, educaţia nu este mai bună, grădiniţele în continuare se închid. Iată aşa Partidul Democrat a ajuns o anexă a Partidului Socialiştilor”, a declarat liderul grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu. 

Contactată de Moldova 1, reprezentanta serviciului de presă a PDM, Stela Nistor, a declarat că formaţiunea nu comentează deocamdată declaraţiile deputaţilor din grupul „Pro Moldova”.

Amintim că cei şase deputaţi care au părăsit fracţiunea PDM sunt: Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sârbu, Corneliu Padnevici, Grigore Repeşciuc şi Eleonora Graur.

Comentarii