Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Politic

19 Noi. 2019 / 16:43

Maia Sandu după numirile de la Guvern: Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenţie

Fosta prim-ministră a Republicii Moldova, Maia Sandu susţine că „numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democraţii şi socialiştii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu”. Opinia a fost exprimată de Maia Sandu pe o reţea de socializare. Ea mai afirmă că PDM şi PSRM s-au speriat de o justiţie adevărată.

Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon şi Plahotniuc. Este evident pentru toţi în slujba cui vor lucra cei mai mulţi dintre aceşti oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele şi a redistribuit banii din buget celor mai nevoiaşi. În serviciul celor pe care o justiţie adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare” a scris Maia Sandu.

Totodată, ea a promis că va urmări cu atenţie tot ce se întâmplă.

Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenţie. Toată ţara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei ţări merită un guvern mai bun decât atât” a conchis Maia Sandu.

Menţionăm, că astăzi, 19 noiembrie s-a desfăşurat prima şedinţă a noului Guvern, condus de premierul Ion Chicu, în cadrul căreia au fost operate mai multe numiri dar şi remanieri de cadre.

Comentarii