Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

24 Feb. 2020 / 18:51

Mişcarea Politică Unirea consideră necesară organizarea unor alegeri anticipate

La un an de la alegerile parlamentare, Mişcarea Politică Unirea consideră necesar organizarea unor alegeri anticipate. Într-o conferinţă de presă, membrii mişcării au menţionat că cei care au ajuns în Parlament nu şi-ar fi respectat promisiunile, în privinţa adoptării unui şir de legi. Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat că astăzi nu e o aniversare, ci o comemorare a sărăciei din Moldova. În context, el a menţionat ca Mişcarea Politică Unirea va depune toate eforturile în circumscripţia 38 din Hânceşti, pentru a se reveni la normalitate.

„Haideţi să le enumerăm. Legea cu privirea la furtul miliardului; Cetăţenia prin investiţii; Descentralizarea administrativă; descentralizarea financiară; Probleme care ţin de privatizări; Anularea contractului de privatizarea a aeroportului; Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar; Lucruri elementare care se pot face într-o săptămână”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Menţionăm că astăzi se împlineşte un an de la alegerile parlamentare ordinare din 24 februarie 2019, organizate pentru prima dată în baza unui sistem electoral mixt. 

Comentarii