Ştiri

Sursa imaginii: privesc.eu

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Politic

09 Aug. 2020 / 15:05

Partidul Acasă Construim Europa, constituit oficial

Fostul şef-adjunct al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc este preşedintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE). Candidatura acestuia a fost aleasă la Congresul de constituire a formaţiunii. La fel au fost aleşi mai mulţi vicepreşedinţi ai partidului, care se declară pro-european, cu o doctrină social-liberală, relatează Mesager.

„Un partid nou, cu viziuni pro-europene şi cu doctrini liberal-sociale, format din temelii de profesionişti de înaltă calitate, adevăraţi patrioţi ai Republicii Moldova. În cel mai scurt timp vom aduce în Republica Moldova siguranţa, prosperitatea şi pacea în fiecare casă, în familia fiecărui om, în fiecare sat, oraş şi pe întregul teritoriu al ţării”, a declarat Gherghe Cavcaliuc, preşedintele Partidului Acasă Construim Europa.

În programul său, PACE se pronunţă pentru anularea a aproximativ 150 de taxe şi impozite, a impozitelor pe venit în primii trei ani de activitate a întreprinderilor noi, alocarea a 10% din PIB pentru domeniul educaţiei, dar şi construirea a trei spitale regionale.

Comentarii