Ştiri

Sursa imaginii: romania.europalibera.org

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Politic

14 Apr. 2019 / 17:18

Partidul „Pro România” şi-a lansat candidaţii pentru europarlamentare

Partidul „Pro România” şi-a lansat astăzi candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Principalul mesaj al formaţiunii este lupta pentru menţinerea şi dezvoltarea unităţii europene. În lista candidaţilor se găseşte şi vicepremierul pentru reintegrare, Iurie Leancă, relatează Mesager.

„Nu cred că există ceva mai important în perioada următoare pentru europarlamentarii noştri decât să lupte pentru ca noul buget al Uniunii Europene să prevadă mai mulţi bani, pentru investiţii şi pentru dezvoltarea României”, a declarat Victor Ponta, candidat al Partidului „Pro România”.

„Alegerile din 26 mai sunt în opinia mea, nu între partide ideologice, de data aceasta, ci între pro-europeni şi anti-europeni. Niciodată acest proiect european nu a fost atât de mult atacat, cum este azi chiar din interiorul său”, a spus Corina Creţu, candidată a Partidului „Pro România”.

„Această echipă în frunte cu Victor Ponta m-a invitat să fiu pe lista „Pro României” pentru a duce mesajul românilor basarabeni la Bruxelles. Am fost mereu îndreptat cu faţa spre această mare frăţie a celor care vor să construiască o lume mai bună”, a precizat Iurie Leancă, candidat al Partidului „Pro România”.

Fostul premier de la Bucureşti, Victor Ponta, este primul în lista propusă de Pro România. Urmează comisarul european Corina Creţu, un alt ex-premier, Mihai Tudose, Iurie Leancă şi Geanina Puşcaşu.

Comentarii