Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

27 Mar. 2020 / 11:28

PDM, apel către toate partidele politice: Să fim solidari în această perioadă

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip a făcut un apel către toţi liderii şi partidele politice, pentru a se abţine de la „show-uri şi PR şi să dea dovadă de solidaritate în această perioadă”. Pavel Filip a îndemnat toate forţele politice să se unească pentru lupta împotriva virusului COVID - 19.

„Toată ţările lumii au în acest moment un singur duşman, acest virus care se răspândeşte foarte rapid. Din păcate, pe lângă COVID-19, Republica Moldova suferă şi de altă boală cronică – populismul. Nici măcar în aceste timpuri complicate partidele politice şi politicienii nu se pot lecui de această boală. Zilnic se dau în spectacol cu tot felul de propuneri populiste care nu au acoperire financiară”, a declarat Pavel Filip în cadrul unui briefing.

Totodată, liderul democrat a ţinut să le mulţumească colegilor de partid din cabinetul de miniştri, „care nu au avut timp pentru adaptate, au intrat în birouri şi s-au apucat de lucru”.  În acest context, Pavel Filip a anunţat nişte propuneri la nivel ministerial care ar prevede anularea examenelor de absolvire pentru elevi. 

Comentarii