Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Politic

30 Sep. 2020 / 11:58

PDM lansează campania „o altfel de politică”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) lansează campania „o altfel de politică”. Potrivit preşedintelui PDM, Pavel Filip, aceasta este o campanie de consultări interne cu toţi membrii de partid şi cu toţi susţinătorii formaţiunii.

„Vrem să facem altfel de politică, astfel încât toţi cei care ne susţin şi fac parte din echipa PDM să fie informaţi despre situaţia din partid şi despre situaţia din ţară. Vrem să facem altfel de politică, vrem ca deciziile din partid să nu fie luate ca în majoritatea formaţiunilor politice de către conducer,i dar de către membri”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Pavel Filip.

În acelaşi timp, liderul democraţilor a precizat că PDM va avea mai multe discuţii cu cetăţenii ,dar şi cu membrii tuturor organizaţiilor teritoriale.

„Vom întreba cum evoluează activitatea exponenţilor noştri în Guvern şi, dacă vom continua să ne aflăm la guvernare, cum va acţiona PDM după alegeri, în contextul unei noi reconfigurări politice sau a unor eventuale alegeri parlamentare anticipate”, a mai spus Pavel Filip.

Referindu-se la coaliţia de guvernare, preşedintele PDM a precizat că aceasta există la limită, în conformitate cu acordul semnat.

 

Comentarii