Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Promo

24 Mai 2019 / 17:02

Documentar Radio: Radio public, modele europene

Furnizor de informaţie, instrument de educaţie, platformă de comunicare, accelerator de idei, stimulator de imaginaţie, sursă de inspiraţie, muzică, teatru, divertisment, sport- întrebarea este: Unde le gasim pe toate acestea împreună? Raspunsul e simplu - la postul public de Radio.

Sâmbătă, 25 mai, jurnalista Tatiana Fişer vă invită la o nouă ediţie a emisiunii „Documentar Radio”, în care veţi audia mai multe interviuri realizate cu specialiştii din domeniul mass-media. Homo Godler, director de programe de la postul public de radio din Austria, jurnalista Vaida Pilibaityte din Lituania, Roxana Iorgulescu-Bandrabur, redactor Radio România ne vor vorbi despre importanţa posturilor publice de radio şi totodată ne vor împărtăşi din experienţa lor.

De asemenea, împreună cu jurnalişti experimentaţi din străinătate vom analiza priorităţile editoriale şi cele mai noi tendinţe pe piaţa audiovizualului.

Ascultaţi sâmbătă, 25 mai, la ora 09:40 o nouă ediţie a emisiunii „Documentar Radio” realizată de jurnalista Tatiana Fişer.

Fiţi alături de Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD.

 

Comentarii