Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Promo

11 Feb. 2019 / 11:49

Vă invităm să audiaţi o nouă ediţie a emisiunii „Casa Radio”

De luni până vineri vă invităm să audiaţi radio-magazinul soci-cultural „Casa Radio”. Începând cu ora 14:10, vă prezentăm cele mai interesante noutăţi, dialoguri, interviuri, reportaje cu tematică diversă.

În cadrul ediţiei de luni, 11 februarie, realizatoarele Larisa Verdeş şi Daniela Gherman au pregătit o serie de subiecte interesante pentru radioascultători. Din cadrul emisiunii vom afla mai multe detalii de la Ioan Moşneguţu, Vicar al Mitropoliei Chişinăului şi al Întregii Moldove despre „Gala tineretului ortodox, ediţia III-a”, ce a avut loc, duminică, 10 februarie.

De la Nicolae Bulat, ghidul emblematic al Cetăţii Soroca, aflăm mai multe informaţii despre turişti care vizitează fortăreaţa medievală de pe malul Nistrului, dar şi despre activitatea muzeală din localitate. Istorii curioase şi întâmplări deosebite din cariera sa le aflaţi de la ghidul-povestitor Nicolae Bulat.

De asemenea, veţi audia un interviu cu poetul Gheorghe Doni, despre noua sa apariţie editorială.

Acestea şi alte subiecte aflaţi din emisiunea „Casa Radio”, luni, 11 februarie, începând cu ora 14:10. Fiţi pe pe undele Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii