Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Tineret Promo

05 Feb. 2019 / 11:07

„Lume Liberă”- emisiunea cu care îţi începi dimineaţa la RMT

Radio Moldova Tineret vă îndeamnă să începeţi dimineţile împreună cu noi. Daria Căpăţină vă dă întâlnire pe undele RMT şi on-line pe TRM.MD, de luni până vineri, începând cu ora 08:00, în cadrul emisiunii „Lume Liberă”.

Pe parcursul celor trei ore de emisie, ţinem pasul cu evenimentele de pe agenda naţională şi internaţională, călătorim prin timp pentru a vedea ce evenimente au marcat istoria zilei şi facem un tur de orizont actualităţii din ţară şi din străinătate.

Astfel, din cadrul emisiunilor vom afla detalii despre Ziua Constituţiei în Mexic, ce se sărbăoreşte în prima zi de luni a lunii februarie, indiferent de dată. De notat că, Constituţia mexicană a suferit 376 de modificări.

Când şi unde a fost tipărită prima previziune meteo şi când este marcată Ziua pasionaţilor de meteorologie, dar şi care sunt ultimele noutăţi despre Brexit aflaţi de la Daria Căpăţină.

Vă invităm să cunoaşteţi povestea super-modelului de faimă internaţională Waris Dirie. O poveste extraordinară ecranizată în 2009, după cartea „Floarea deşertului”.

Nu uitaţi, de luni până vineri, începând cu ora 08:00, „Lume Liberă” pe frecvenţele Radio Moldova Tineret şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii