Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Tineret Promo

25 Iun. 2020 / 09:30

„Pandemia locurilor de muncă”, dezbatere marca RMT

Radio Moldova Tineret (RMT) organizează vineri, 26 iunie, dezbaterea publică online pe tema: „Tinerii - cea mai afectată categorie de pe urma crizei economice”. Evenimentul va începe la 11:00, pe platforma zoom.us şi poate fi urmărit pe privesc.eu şi pe pagina de Facebook a Radio Moldova Tineret.

La dezbatere sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, Confederaţiei Naţionale a Patronatului din Moldova, HoReCa Moldova, Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova. 

Prezentatorii de la RMT Cătălina Cucu şi Vlad Sabajuc vor pune accent pe politicile din domeniul pieţei forţei de muncă, situaţia tinerilor în perioada crizei economice din 2020, şansele de angajare pentru persoanele tinere aflate în căutarea unui loc de lucru. În cadrul evenimentului vor fi adresate mai multe întrebări privind şomerii tineri apţi şi dornici de muncă, angajatorii care nu mai pot plăti salarii, asigurarea unor spaţii sigure de lucru.

Dezbaterea online „Pandemia locurilor de muncă” face parte din seria de evenimente publice organizate de Radio Moldova Tineret în parteneriat cu Fundaţia Friederich Ebert Moldova.

Tinerii interesaţi de tema discutată pot interacţiona cu participanţii la dezbatere prin intermediul paginii Radio Moldova Tineret de pe Facebook, unde va fi transmis evenimentul.

 

Comentarii