Ştiri

Sursa imaginii: Observatorul de Nord

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

01 Dec. 2019 / 19:06

Atmosfera sărbătorilor de iarnă în mai multe oraşe din ţară

Sărbătoare mare a fost şi în alte oraşe din ţară, acolo unde conducerea ţării a participat la inaugurarea Pomului de Crăciun. Oficialii le-au dorit oamenilor pace şi prosperitate şi şi-au exprimat speranţa că sărbătorile de iarnă să ne facă mai buni şi să reîntregească familiile, relatează Mesager.

Un concert de zile mari a avut loc la Coşniţa, raionul Dubăsari, acolo unde a participat şi şeful statului, Igor Dodon. Preşedintele le-a dorit oamenilor să aibă un an fructuos şi să nu îşi piardă speranţa în ziua de mâine.

La Briceni, preşedinta Parlamentului, Zinaida Grecianîi, a declarat că sărbătorile de iarnă ne fac mai buni şi şi-a exprimat speranţa ca acest sfârşit de an să reîntregească toate familiile.

Sărbătoare cu mult fast a fost la Comrat şi Soroca, acolo unde başcanul Găgăuziei, Irina Vlah şi premierul Ion Chicu au felicitat oamenii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La Chişinău, Târgul de Crăciun din acest an va fi organizat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului”, iar inaugurarea evenimentului va avea loc pe 21 decembrie.

Comentarii