Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

24 Sep. 2020 / 12:22

Doi copii, salvaţi în urma unui incendiu din raionul Căuşeni

Doi copii au fost salvaţi în urma unui incendiu dintr-o casă de locuit din localitatea Cîrnăţeni, raionul Căuşeni.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, incendiul s-a produs miercuri seara. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 21:18. La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori şi pompieri, care au stabilit că două camere şi o anexa au fost cuprinse de flăcări.

Pompierii au reuşit localizarea arderii către ora 22:00 fără ca aceasta să obţină răspândire. Totodată, în timpul intervenţiei s-a stabilit că interiorul unei odăi neafectate de foc se aflau două minore în vârstă de 11 şi de şapte ani, care s-au ascuns de flăcări. Pompierii au evacuat imediat fetele din locuinţă, astfel evitând intoxicarea acestora. Copiii nu au avut de suferit şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Arderea a fost lichidată la ora 22:43. În urma incendiului au fost distruse bunuri materiale din interiorul a două camere, circa 20% din tavanul bucătăriei şi circa 30% din acoperişul anexei cu suprafaţa de aproximativ 150 de metri pătraţi.

Cauza şi circumstanţele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialişti. În ultimele 24 de ore, salvatorii şi pompierii au intervenit în 71 de situaţii de risc.

Comentarii