Ştiri

Sursa imaginii: IGP

Postat de: trm.md

Ştiri / Regional

25 Feb. 2020 / 09:35

Doi poliţişti s-au stins din viaţă în urma unor accidente rutiere

Doi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne şi-au pierdut viaţa, în urma unor grave accidente rutiere. Unul s-a produs în seara zilei de luni, 24 februarie, iar cel de-al doilea în dimineaţa acestei zile.

Potrivit Inspectoratului General de Poliţie (IGP), primul accident s-a produs luni, 24 februarie, în jurul orei 20:00 pe traseul M3 km 14, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chişinău. La faţa locului poliţiştii au stabilit că un automobil, la volanul căruia se afla un poliţist, în vârstă de 38 de ani, a pierdut controlul volanului, astfel tamponându-se într-un indicator, ulterior fiind proiectat într-un alt automobil. În consecinţă, poliţistul a decedat pe loc.

Cea de-a doua tragedie a avut loc în jurul această dimineaţă, la ora 04:28, pe traseul Chişinău-Ungheni, , în apropierea satului Pănăşeşti, raionul Străşeni. Un poliţist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca „Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol şi ulterior s-a inversat pe traseu.

Ca rezultat al impactului, automobilul a luat foc, şoferul rămânând blocat între fiare, iar pasagera în vârstă de 18 ani, a fost aruncată prin parbriz.

În consecinţă, şoferul a decedat pe loc, corpul neînsufleţit fiind depistat carbonizat în automobil, iar pasagera a fost transportată la spitalul din Străşeni, cu diverse traumatisme.

În ambele cazuri au fost iniţiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

 

Comentarii