Ştiri

Sursa imaginii: observatoruldenord.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Regional

06 Dec. 2019 / 19:26

Surprize din Germania pentru copii din Soroca

Surprize din Germania înainte de Crăciun. Peste 30 de mii de copiii din toata tara vor primi daruri, colectate de clubul de caritate „Masa rotundă din Germania”. Caravana de Crăciun a poposit in aceste zile şi la Soroca, relatează Mesager.

Darurile de Crăciun au fost distribuite de către reprezentanţii unui club german de caritate împreună cu voluntarii din Moldova. Pachetele conţin lucruri noi - haine, rechizite şcolare, cărţi si produse de igienă personală.

„Copii au aşteptat foarte mult cadourile,  s-au bucurat foarte mult, mulţumim”, „Ai aşteptat să vină Moşul? - da! Îmi doresc o jucărie”, au spus copii.

În raionul Soroca, voluntarii au oferit cadouri la 1200 de copii.

„Toate sărbătorile de Crăciun, toate sărbătorile de iarnă ne oferă posibilitatea să ne uităm cu ochi buni unul la altul. Bunii oameni de binefacere care au adus pentru copilaşii noştri 1200 de zâmbete, 1200 de cuvinte frumoase”, a declarat primarul oraşului Soroca, Lilia Pilipeţchi.

„Asta este a treia zi de caravana de Crăciun în Moldova, după Soroca mergem la Teleneşti. Anul acesta beneficiari sunt toţi copii din Republica Moldova, anul acesta s-a pus accent pe calitatea cadourilor, nu pe cantitatea lor”, a declarat membrul clubului german, Sandu Bostan.

Evenimentul este organizat pentru al nouălea an consecutiv .

Comentarii