Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

17 Oct. 2020 / 13:16

Teren de sport în satul Sireţi cu sprijinul localnicilor

Locuitorii din Sireţi, Străşeni s-au solidarizat şi au reuşit să construiască un teren de joacă şi unul de sport în sat. Oamenii au pus mână de la mână, iar pentru a aduna întreaga sumă necesară au participat şi la un proiect finanţat de o organizaţie de creditare nebancară, relatează Moldova 1.

Locuitorii din Sireţi spun că se implică în dezvoltarea satului pentru că îşi doresc un viitor mai bun pentru copiii lor. Acum, locul preferat de odihnă şi relaxare pentru copii şi adulţi este terenul de joacă din centrul localităţii. 

Pentru amenajarea terenului de joacă şi a stadionului de sport au fost alocate 850 de mii de lei. 30 de mii de lei au fost colectaţi de la oamenii din localitate, iar restul sumei a fost donată de către o organizaţie de creditare nebancară, în cadrul unui proiect.

„Am construit alee, pavajul, terenul de sport care urmează să fie finisat şi urmează să instalăm câteva complexe sportive, paralele, bară fixă, să mai punem nişte scaune şi deja cu voluntarii vom face o amenajare frumoasă, vom pune copaci”, a declarat primarul Leonid Boaghi.

În satul Sireţi locuiesc peste 5.800 de oameni. 

 

Comentarii