Ştiri

Sursa imaginii: dse.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

16 Sep. 2020 / 09:56

Trei bărbaţi din Bălţi, blocaţi sub mai multe plăci de granit

Un bărbat a decedat, iar alţi doi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au rămas prinşi între mai multe plăci de granit. Plăcile, cu o greutate de peste 1.5 tone, au căzut în timp ce erau descărcate din remorca unui camion.

Cazul a avut loc marţi, pe teritoriul unei întreprinderi din municipiul Bălţi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 19:57. La faţa locului au intervenit salvatorii, care au stabilit că o persoană, în vârstă de 34 de ani, a decedat pe loc, iar altele două, cu vârstele de 34 şi 35 de ani, s-au ales cu diverse traumatisme.

Salvatorii au efectuat operativ operaţiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reuşind să salveze doi bărbaţi şi să recupereze corpul neînsufleţit al celui decedat.

Bărbaţii salvaţi au fost preluaţi de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în ultimele 24 de ore, salvatorii şi pompierii au intervenit în aproximativ 60 de situaţii de risc.

Comentarii