Ştiri

Sursa imaginii: dse.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

31 Ian. 2019 / 10:34

Trei persoane din raionul Leova şi-au pierdut viaţa în incendiu

Trei persoane din satul Tomai (Leova), printre care şi un copil, au decedat în această noapte, după ce în casa lor a izbucnit un incendiu, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 02:55. La faţa locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenţie. În urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar şi acoperişul locuinţei. Totodată, în timpul lichidării incendiului de către salvatori şi pompieri au fost depistate cadavrele a trei persoane: a unui bărbat în vârstă de 78 de ani, a unei femei de 46 de ani, dar şi a unui băiat de 11 ani”, a declarat ofiţera de presă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Liliana Puşcaşu.

Pentru studierea situaţiei la faţa locului s-au deplasat specialişti din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar. Cauza şi circumstanţele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior după ce va fi efectuată cercetarea statică şi dinamică a locului incendiului.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului  în Republica Moldova s-au produs 168 de incendii, în urma cărora şi-au pierdut viaţa 29 de persoane, inclusiv un minor.

Comentarii