Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

05 Dec. 2019 / 19:30

Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger împlineşte 28 de ani de la fondare

Unitatea de elită a Ministerului Afacerilor Interne, Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger, sărbătoreşte 28 de ani de la fondare. Cu această ocazie, astăzi a avut loc o festivitate oficială, la care angajaţii Fulger au făcut o demonstraţie a abilităţilor de luptă, relatează Moldova 1.

Angajaţii Fulger spun că se mândresc că fac parte din această brigadă. „Pentru mine acesta a fost un vis, de-odată după Universitate am venit încoace”. „Munca la Fulger înseamnă un exemplu de curaj, bărbăţie, capul sus”, spun angajaţi ai Fulger. 

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, le-a adresat mulţumiri pentru munca depusă în lupta cu criminalitatea.

„Angajaţi ai Brigăzii cu Destinaţie Specială Fulger, poliţiştii printre primii au participat la luptele de pe malul Nistrului, atunci noi am pierdut 33 de camarazi, iar 260 au fost răniţi. Generaţiile care vin se închină cu pietate acestor luptători care au dat dovadă de vitejie, de sacrificiu. Ei au apărat integritatea ţării, iar voi acum luptaţi împotriva criminalităţii. Actualmente nu există nici o operaţiune de reţinere a infractorilor fără participarea voastră. Şi asta se întâmplă datorită faptului că voi sunteţi cei mai buni”, a declarat Pavel Voicu.

Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger a fost creată pe data de 5 decembrie 1991. Scopul acesteia este lupta cu corupţia şi activitatea antiteroristă.

Comentarii