Ştiri

Sursa imaginii: agora.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Social

24 Apr. 2019 / 13:41

Chişinău Arena este gata în proporţie de 60%

Complexul multifuncţional „Chişinău Arena” este gata în proporţie de 60%, iar lucrările decurg într-un ritm dinamic. Este concluzia ministrului Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, care a întreprins o vizită de lucru la şantierul de construcţie pentru a verifica cum decurg lucrările şi pentru a se asigura că muncitorii vor finaliza proiectul până în luna octombrie a anului curent.

Ministrul susţine că investiţiile făcute în acest proiect naţional vor impulsiona dezvoltarea economiei şi vor contribui la dezvoltarea infrastructurii, turismului şi performanţelor sportive.

„Cu aproximativ jumătate de an în urmă am pus piatra de temelie la acest Complex, iar astăzi avem realizate deja 60% din lucrări. Sper ca lucrările să decurgă într-un ritm la fel de dinamic, astfel ca să ne încadrăm termenele stabilite”, a menţionat Chiril Gaburici.

Constructorii dau asigurări că finalizarea primului complex polivalent din ţară vor fi gata până la dată de 14 octombrie 2019. La moment se efectuează lucrări la diferite obiecte – corturile de tenis, bazin, arena polivalentă, Aqua Park.

Chişinău Arena, construită printr-un parteneriat public-privat, are o capacitate de până la 5.000 de locuri şi spaţii generoase pentru activităţi sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum şi expoziţii, conferinţe şi întruniri.

Comentarii

Ultimele Ştiri

Radu Albot la Roland Garros

Ştiri / Sport

26 Mai 2019 / 23:58

Radu Albot la Roland Garros

Rezultate din Divizia Naţională de fotbal

Ştiri / Sport

26 Mai 2019 / 23:43

Rezultate din Divizia Naţională de fotbal

Forum de nutriţie la Chişinău

Ştiri / Social

26 Mai 2019 / 19:58

Forum de nutriţie la Chişinău

Ia, promovată de Ziua Naţională a Portului Popular

Ştiri / Social

26 Mai 2019 / 18:30

Ia, promovată de Ziua Naţională a Portului Popular

Vezi arhiva