Ştiri

Sursa imaginii: chisinau.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

21 Oct. 2020 / 10:08

CMC a aprobat procurarea a 100 de autobuze

Consiliul municipal Chişinău (CMC) a aprobat un proiect de decizie privind contractarea unui împrumut în valoare de 261 milioane de lei pentru procurarea a 100 de autobuze.

Termenul de rambursare este de şapte ani cu o perioadă de graţie de 12 luni.

Amintim că Primăria municipiului Chişinău a desemnat compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret" câştigătoare a licitaţiei pentru livrarea a 100 de autobuze care vor fi puse în circulaţie pe străzile din capitală. Preţul oferit de companie este de 156.400 de dolari pentru o unitate de transport, echivalentul a 132.300 euro. 

Producătorul a oferit garanție de cinci ani pentru lotul de autobuze. Totodată, pe perioada de garanţie, compania va asigura gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianţi, filtre etc., deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Criteriul de bază de care s-a ținut cont la alegerea ofertantului a fost raportul calitate-preț, propus de producător, precum era stipulat în caietul de sarcini.

Comentarii