Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Social

17 Aug. 2019 / 10:47

Coadă kilometrică la punctul de trecere a frontierei Palanca

O coadă kilometrică s-a format în această dimineaţă la punctul de trecere a frontierei Palanca. Zeci de maşini aşteaptă ieşirea din R. Moldova. Majoritatea oamenilor merg la odihnă, pe litoralul Mării Negre, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Traficul este îngreunat şi prin punctul de trecere Criva. Potrivit Poliţiei de Frontieră, către ora 07:40 acolo se formase o coloană de 50 de maşini. Se recomandă călătorilor să aleagă pentru traversarea frontierei punctul de trecere Larga-Kelmenţî, care funcţionează în regim normal.

Un ambuteiaj s-a format şi în apropiere de punctele de trecere Starokazacie şi Mirnoe. La ultimul, rândul format pe partea moldovenească este condiţionat de blocajul creat la intrarea în Ucraina, prin punctul de trecere Tabaki. Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la traficul transfrontalier să opteze pentru punctul de trecere Vulcăneşti.

Oamenii legii activează la capacitate maximă, iar fluxul este direcţionat pe toate pistele de control.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit peste 90 de mii de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri a fost înregistrat pe sensul de ieşire din Republica Moldova.

Comentarii