Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

21 Noi. 2020 / 09:50

Cum vor fi organizate sărbătorile de iarnă în acest an

Tradițional, pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decoraţiuni, însă nu vor fi organizate târguri şi iarmaroace. Despre aceasta a anunţat primarul capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

„Târguri și iarmaroace de Crăciun nu vom organiza din cauza crizei pandemice, dar eu cred că atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste în capitala Moldovei”, a scris Ceban.

Potrivit primarului, pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor și scuarurilor din sectoare, ținând cont de situația pandemică, cu păstrarea tuturor normelor și rigorilor actuale, luând ca exemplu acțiunile altor țări în această perioadă.

„Acest lucru presupune instalarea unor brazi, decoruri minime şi fără zone de comerţ, pentru a evita aglomeraţiile. Vin cu un apel către toată lumea, de a păstră distanța și regulile de protecție atunci când vor vizita aceste locații”, a mai scris primarul capitalei.

Comentarii