Ştiri

Sursa imaginii: travelgirls.ro

Ştiri / Social

22 Dec. 2018 / 16:27

Decoraţiuni de sărbători la un târg din Chişinău

Decoraţiuni de sărbători, Pomi de Crăciun, jucării, dar şi mezeluri, brânzeturi, dulciuri, bijuterii şi haine - toate pot fi găsite la Târgul de Crăciun inaugurat într-un Centru expoziţional din capitală. Pentru a aduce în casă şi în suflet bucuria sărbătorilor de iarnă, vizitatorii nu au plecat cu mâinile goale de la eveniment, iar comercianţii s-au bucurat de vânzări pe măsură, relatează Mesager.

Cei peste 130 de antreprenori, meşteri populari şi meşteri hand-made spun că au venit la Târgul de Crăciun cu preţuri pentru buzunarul fiecărui om.

„O gamă destul de largă, avem Moş Crăciuni, avem foarte multe lucrări de mână, ne axăm mai mult pe lucrările de mână. Preţurile sunt accesibile”. „Avem suport pentru lumânări şi seturi de cadouri formate din borcane cu miere, cu diferite umpluturi şi deja fructe la ceai. Şi lăzi avem, mai mari şi mai scumpe, costă 300 de lei”. „Avem brazi artificiali”, spun antreprenorii.

Vizitatorii s-au arătat încântaţi de diversitatea produselor expuse la târg şi s-au grăbit să cumpere daruri pentru cei dragi.

„O varietate de produse şi ceea ce mă bucură că fac parte cumva din Moldova. Foarte frumos, mie îmi place, mă simt bine”. „Ne uităm, vedem ce e nou, ceva frumos. Se învaţă şi la Moldova să se facă ceva frumos”. „Oamenii de sărbători vor să cumpere cadouri ca să felicite apropiaţii şi sunt lucruri bune, frumoase”. „Ne uităm la cadouri pentru copii, la nepoţei. Totul e deosebit, jucării, bijuterii”, au spus vizitatorii.  

„Târgul nostru este divizat în două, zona alimentară, care la rândul lor se divizează în câteva cartiere. În a doua jumătate a Centrului expoziţional avem zona totul pentru casă. Găseşti totul de ce ai nevoie pentru sărbători, începând de la vestimentaţie şi continuând cu daruri”, a declarat Alina Covaş, organizatoare.

Oamenii au fost surprinşi şi cu un recital de colinde.

Târgul de Crăciun a ajuns la a 15-a ediţie şi va fi deschis până în 25 decembrie.

Comentarii