Loading
ro en ru
Social
31 August 2012 | 12:38
Încă un membru al grupării criminale „Machena” a fost reţinut
Încă un membru al grupării criminale „Machena” a fost reţinut în municipiul Bălţi. Acesta se numeşte Igor Cveatcovshi, alias „Malîi”, numit şi „polojeneţ” pe municipiul Bălţi.
Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în urma percheziţiei corporale poliţiştii au depistat un pachet de hârtie de ziar, în care se afla o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde. Conform unui raport de expertiză, aceasta avea o masă totală de 9,6 grame şi s-a dovedit a fi substanţă narcotică (marijuana). Mai mult, rezultatele examinării medicale, demonstrează că cetăţeanul Cveatcovschi se afla în stare de ebrietate narcotică.

Bărbatul este născut pe 29 mai 1984, este originar şi locuitor al municipiului Bălţi şi a fost anterior judecat de mai multe ori, pentru săvârşirea mai multor crime grave. Acesta ameninţa agenţii economici din zonă, de la care estorca şi acumula lunar sume impunătoare de bani.

Igor Cveatcovschi a fost reţinut pentru 72 de ore. Poliţia întreprinde în continuare măsuri operative de investigaţii, pentru a stabili complicitatea acestuia în săvârşirea altor crime.
 
Comentarii:
Ştiri
Promo
Mesager
Moldova 1
Zimbru Chişinău a obţinut un rezultat bun în deplasarea de la Sofia, şi speră la calificarea în runda următoare a Europa League. Meciul va avea loc, joi 24 iulie pe Stadionul Zimbru din capitală.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam