Ştiri

Sursa imaginii: stiri.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Social

30 Mar. 2020 / 16:03

Înscrierea copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021, suspendat

Înscrierea copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021 este suspendată temporar. Un anunţ în acest sens a fost făcut de Ministerul Educaţie Culturii şi Cercetării.

„Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării informează comunitatea educaţională despre suspendarea temporară a etapelor de înscriere a copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021, în legătură cu starea de urgenţă pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe perioada 17 martie – 15 mai 2020, declarată de către Parlamentul Republicii Moldova”, se arată în mesajul transmis.

Amintim că în Republica Moldova, toate instituţiile de învăţământ şi-au suspendat activitatea începând cu 11 martie, ca urmare a sporirii numărului de cazuri cu noul tip de coronavirus. Insituţiile de învăţământ din Republica Moldova vor rămâne închise pe toată durata perioadei stării de urgenţă, adică până pe 15 mai. Decizia a fost aprobată de Comisia pentru Situaţii Excepţionale şi confirmată printr-un ordin semnat de ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Comentarii