Ştiri

Sursa imaginii: bucurestifm.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

19 Apr. 2019 / 20:40

Jumătate de secol de iubire

20 de cupluri din capitală îşi celebrează astăzi nunţile de aur şi de diamant. Ele şi-au reînnoit jurămintele rostite altădată, în faţa ofiţerului stării civile, şi şi-au spus cuvinte de dragoste, relatează Mesager.

Şi dacă spune cineva că dragostea durează doar trei ani, atunci Valentina şi Gheorghe Madan sparg orice stereotip. Cei doi soţi celebrează 50 de ani de căsătorie şi spun că se iubesc ca în prima zi.

„Cea mai mare este dragostea noastră, care s-a început practic din copilărie, noi am început să ne întâlnim, eu eram clasa a opta, el a zecea. Toţi 50 de ani suntem împreună, în afară de asta, patru ani noi ne-am întâlnit”, spune Valentina Madan.

Soţii Madan spun că secretul unei familii fericite constă în respect, răbdare şi compromis.

„Secretul mare, aş spune eu, e înţelepciunea, răbdarea şi munca. Pentru a crea o familie şi pentru a ajunge la aşa vârstă de 50 de ani e o muncă mare, zi de zi, doar cu înţelegere şi răbdare ajungi la 50 de ani şi mai departe”, a menţionat  Gheorghe Madan.

Şi Zoia şi Valentin Crivoi şi-au reînnoit jurămintele. Cuplul este de nedespărţit de 60 de ani.

„Avem grijă unul de celălalt, ne facem griji unul pentru celălalt, asta e cel mai important”, a precizat Valentin Crivoi.

La finalul ceremoniei, cuplurile au primit daruri din partea Primăriei Chişinău.

Comentarii