Ştiri

Sursa imaginii: ea.md

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Social

25 Aug. 2019 / 18:50

Lucrările de reconstrucţie a havuzului din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” au fost finalizate

Lucrările de reconstrucţie a havuzului din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica au fost finalizate. Locul atrage deja tot mai multi chişinăuieni. Canicula de astăzi i-a determinat pe mai mulţi părinţi să meargă in parc împreună cu micuţii lor pentru a se distra printre jeturile de apă. Pentru realizarea proiectului municipalitatea a investit 5,6 milioane de lei, relatează Mesager.

Havuzul urmează să fie inaugurat oficial astăzi, la ora 20.00.

Copiii s-au bucurat cel mai mult de havuz si terenul de joacă.

„Mă joc şi mă ud foarte distractiv, şi cum au făcut îmi pare foarte bine, foarte frumos”, a spus un copil.

„Acest havuz mie îmi place foarte mult, anterior el era distrus, dar acum a fost reconstruit şi putem să alergăm pe aici. Venim aici în fiecare zi aş vrea ca să fie şi un scrânciob, magazine”, a spus alt copil.

Chişinăuienii se arată mulţumiţi de cum arată scuarul în prezent, dar şi-ar dori si ca alte locuri de recreere din oras să fie amenajate in acest fel.

„Desigur că acum e mai bine, eu sunt foarte mulţumită şi copii sunt mulţumiţi, deja trei zile consecutiv mă roagă ca să venim aici”, a declarat un locuitor. 

Seara, jeturile de apă din havuz sunt sincronizate cu muzică şi iluminat decorativ. În zonă a fost intalat mobilier urban, reabilitate spaţiile verzi si asigurata iluminarea nocturna. Lucrările de reconstrucţie a havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor” au început în luna martie 2019

Comentarii