Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

25 Mai 2019 / 17:25

Cursă de ciclism în capitală

Mai mulţi copii, pasionaţi de sport, şi-au dat întâlnire la cursa urbană de ciclism „Chişinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv este la cea de-a şasea ediţie, relatează Mesager.

Participanţii au concurat la mai multe probe, iar la final câştigătorii s-au ales cu diplome şi premii. „A fost distractiv, mi-a fost puţin frică, dar eu am câştigat, este foarte bine”, a spus Aliona Stupacovscaia, premiantă locul I.

Pentru micii sportivi, participarea la astfel de competiţii înseamnă o nouă performanţă. „De la început credeam că voi pierde, că nu voi reuşi, dar pe urmă, cu toate încurajările, am reuşit.  Mie îmi place să fac sport, pentru că îţi dă viaţă, te însănătoşeşte, îţi dă puteri, te face mai rezistent”, afirmă un participant.

Emoţii au avut şi părinţii. „Am avut emoţii foarte mari, pentru că am avut doi participanţi, îi încurajăm să participe”, a menţionat un părinte.

La cursă s-au înscris peste 400 de participanţi.

„Scopul asociaţiei noastre este să promovăm sănătatea, să promovăm modul sănătos de viaţă în rândurile tuturor, în rândul amatorilor, nu neapărat a sportivilor profesionişti”, a declarat Cristina Steli, membră, organizatoare.

Cursa urbană de ciclism va continua şi duminică.

Comentarii