Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Social

12 Noi. 2019 / 13:31

Manifestaţie la Parlament pentru susţinerea Guvernului Maia Sandu LIVE/TEXT

O manifestaţie pentru susţinerea Guvernului Maia Sandu are loc în faţa Parlamentului. Se întâmplă în timp ce la şedinţa plenară a Legislativului se dezbate moţiunea de cenzură împotriva actualului Guvern, depusă de PSRM.

Update 13:31 Organizatorii protestului au anunţat că manifestaţia de astăzi a luat sfârşit.

Update 13.16 „Maia Sandu rămâne prim-ministrul nostru” spune o susţinătoare. 

Update 13:15  Igor Grosu, deputat PAS vorbeşte cu simpatizanţii Blocului ACUM. „Va trebui să ieşim în stradă. Lupătm până la capăt.”

Update 13.10 Andrei Năstase ţine un discurs în faţa manifestanţilor. „Nu ne rămâne decât să continuăm lupta noastră, să rămânem mai uniţi, mai fermi şi mai determinaţi. Capul sus oameni buni! Am fost învinşi de propagandă, de minciună (...) Lupta noastră pentru dreptate şi o viaţă mai bună continuă” a fost mesajul ministrul în exerciţiu al Afacerilor interne, Andrei Năstase.

Update 13:05 Maia Sandu: „Vă mulţumim că sunteţi cu noi la bine şi greu. Noi am ştiut că va fi greu şi nu puteam conta pe sprijinul lor(...) Noi merităm să trăim într-o ţară a oamenilor cinstiţi. Noi rămânem încrezători şi o să luptăm până la capăt. Vă rog să nu vă lăsaţi descurajaţi” a spus premierul în exerciţiu Maia Sandu

Update 13:00 Maia Sandu se îndreaptă către protestatarii. Oamenii strigă „Maia Sandu”

Update 12:57 Mai multe persoane prezente la manifestaţie au început plânge. „Noi suntem poporul”.

Update 12:54 „S-au spulberat speranţele noastre pentru o viaţă prosperă, hoţii sunt iaraşi împreună” spun manifestanţii. Oamenii care susţin Guvernul Maia Sandu, spun că aşteaptă ca deputaţii să iasă în stradă.

Update 12:47 Manifestanţii ascultă discursul Maiei Sandu, înainte ca deputaţii să se expună asupra moţiunii de cenzură. „Susţinem Guvernul Socialiştii”, „Noi nu cedăm”, scandează manifestanţii.

Update 12:28 „În timp ce Guvernul Maiei Sandu caută solutii cum să refacă ţara, cineva caută cum să oprească această bunăstare (...) De ce socialiştii vor să ne arunce în beznă?”, se întreabă o manifestantă. 


 sursa foto: protv.md

Update 12:23 Manifestanţii decid să nu mai asculte discursurile deputaţilor din Parlament şi scandează „Susţinem Guvernul Maia Sandu”, „Jos Dodon”, „Noi nu cedăm”.


sursa foto: protv.md

Update 10:55 Protestatrii scandează „Jos Moţiunea”.

Update 10:34 Oamenii ascultă la boxe discursul prim-ministrului Maia Sandu de la tribuna Parlamentului şi aplaudă. 

Update 10:05 Manifestanţii s-au adunat în faţa Parlamentului şi scandează: „Noi suntem poporul”, „Susţinem Guvernul Maia Sandu”.


sursa foto: captură video

„Parlamentul va pune la vot moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Maia Sandu! Creşterile salariale, reforma justiţiei vor fi oprite dacă deputaţii socialişti şi democraţi votează demiterea Guvernului! Venim şi apărăm Justiţia în faţa Parlamentului!”, se arată în descrierea evenimentului publicată pe o reţea de socializare.

Reamintim că astăzi, 12 noiembrie, la şedinţa plenară a Parlamentului, este dezbătută moţiunea de cenzură asupra activităţii Guvernului în contextul angajării răspunderii în faţa Parlamentului asupra proiectului de lege pentru modificarea Legii nr.3/2016 cu privire la Procuratură, înregistrat la Legislativ pe 6 noiembrie şi a exprimat neîncredere în Guvernul învestit.

Comentarii