Loading
ro en ru
Social
11 Mai 2012 | 18:00
Marfă de peste jumătate de milion reţinută la vamă
Colaboratorii vamali au reţinut în această noapte, pe traseul Bender-Anenii Noi, un automobil cu marfă de larg consum, în valoare de circa 530 mii de lei.
În urma controlului vamal, au fost ridicate și sechestrate încălţăminte pentru copii, dame, bărbaţi, îmbrăcăminte pentru copii, dame şi bărbaţi.

Automobilul era condus de un cetăţean în vârstă de 43 ani, originar din Chişinău. Bărbatul nu deţinea niciun act de însoţire sau de provenienţă a mărfii, aceasta fiind introdusă în ţară într-un mod fraudulos prin ocolirea posturilor vamale interne de control şi cu eschivarea achitării drepturilor de import.

Potrivit explicaţiilor conducătorului auto, el a fost angajat să transporte marfa până la locul de destinaţie, contra sumei de 700 de dolari.

Actualmente, cazul dat se examinează de către Biroul Vamal Bender în vederea elucidării tuturor circumstanţelor și remiterea organului de urmărire penală şi examinării ulterioare sub aspect penal.

Potrivit legislaţiei, persoanele responsabile, riscă o amendă în valoare de până la 1000 unităţi convenţionale, cu confiscarea mărfurilor şi mijlocului de transport.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Radio Moldova Muzical va transmite în direct, de la Sala cu Orgă, Serata de creaţie a compozitorului Oleg Negruţa. Compoziţiile muzicale ale maestrului vor fi interpretate de Orchestra Naţională de Cameră, dirijată de Vladimir Andrieş; Corul Naţional de Cameră, dirijat de Ilona Stepan; Ansamblul de Acordeonişti, condus de Eugen Negruţa; Ansamblul ,,Barocco”, condus de Anna Strezeva; soliştii Cristian Florea (violoncel), Simion Duja ( clarinet), Igor Znatakov (saxofon, clarinet), Liliana Marin (mezzo soprană) şi Serghei Pilipeţchi (tenor).
Radio Moldova
Studioul mare al Casei Radio a fost astăzi neîncăpător pentru zeci de artişti profesionişti şi amatori din mai multe localităţi ale Moldovei. Peste 20 de formaţii artistice şi corale au evoluat în cadrul celei de-a V-a ediţii a Festivalului Naţional al Cântecului şi Colindei Pascale. Unii artişti au prezentat cântece în premieră.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam