Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Social

07 Iul. 2020 / 16:13

O persoană şi-a pierdut viaţa în urma unei explozii produse în sectorul Botanica al capitalei

O explozie puternică a avut loc în această după-amiază în sectorul Botanica al capitalei. Potrivit poliţiei, o persoană a decedat, iar altele două au fost rănite şi transportate la spital. Cauza preliminară ar fi explozia unui obuz. Oamenii legii se află şi în aceste momente la faţa locului şi investighează cauza producerii incidentului.

„Astăzi, la ora 14.40,  într-o curte de locuit din sectorul Botanica al capitalei a avut loc o explozie. Imediat la faţa locului au fost orientate toate serviciile specializate ale poliţiei, Bombteh şi ambulanţa. Zona a fost încercuită. În urma exploziei, două persoane s-au ales cu traume, iar un bărbat a decedat. La faţa locului activează forţele de ordine pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs explozia”, a precizat pentru trm.md ofiţerul de presă al Poliţiei, Svetlana Scripnic.

Martorii spun că au auzit o bubuitură puternică în curtea casei. Vecinii susţin că victima activa în calitate de şofer de ambulanţă.

„Eu am stat acolo lângă autobuzul cela şi deodată am auzit o bubuitură încât îmi părea că cade casa”
„Am auzit un zgomot.  Eram undeva aproape pe aici lângă casa aceasta, când m-am apropiat, am văzut că unul stătea într-o parte altul era mort”.
„Una dintre persoanele rănite locuia în acest bloc. Victima locuia în apropiere, era şofer de ambulanţă la Centrul mamei şi copilului”, au spus oamenii citaţi de Mesager.

Oamenii legii au pornit şi o cauză penală pentru omor şi deţinerea ilegală a muniţiilor de foc. 

Comentarii