Ştiri

Sursa imaginii: stirilekanald.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

18 Iul. 2019 / 19:39

Peste 2200 de elevi au susţinut examenul repetat de BAC la disciplina de profil

Au studiat mai intens pentru a se asigura că a doua oară va fi cu noroc - este cazul celor peste 2200 de elevi care au susţinut astăzi examenul repetat de Bacalaureat la disciplina de profil. Elevii s-au arătat emoţionaţi, dar totuşi mai încrezători în cunoştinţele proprii, relatează Mesager.

Deşi emoţiile le-au dat şi de această dată de furcă absolvenţilor, ei spun că pentru sesiunea suplimentară s-au pregătit mai intens, aşa că speră la rezultate pe măsură. 

„Emoţiile sunt mari, clar că m-am stăruit să mă pregătesc cât de cât pentru o notă pozitivă şi să vedem deja. Şanse eu cred că sunt, dar vom vedea după”. „M-am pregătit a doua oară, cum se numeşte, cu învăţătoarea mea şi sper că voi da data asta”, au spus elevii.

Emoţii la fel de mari au avut şi părinţii care i-au însoţit pe copii la examen. Apropiaţii au fost alături de absolvenţi şi au repetat alături de aceştia până în momentul când elevii au intrat în sala de testare.

Următorul examen va avea loc mâine, disciplina la solicitare, la care s-au înscris 301 candidaţi. Rezultatele sesiunii suplimentare vor fi anunţate pe data de 24 iulie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în decurs de 48 ore.

Comentarii