Ştiri

Sursa imaginii: Imagine simbol

Ştiri / Social

04 Dec. 2018 / 16:13

S-a stins din viaţă jurnalistul Boris Eruşevschi

Jurnalistul Boris Eruşevschi s-a stins din viaţă la vârsta de doar 62 de ani, relatează Mesager.De-a lungul anilor, Boris Eruşevschi a lucrat în echipa „Mesager” a Televiziunii Naţionale, a fost editor-coordonator al proiectului „Transmisiuni speciale”, a realizat reportaje şi emisiuni pe cele mai diverse teme.

Boris Eruşevschi a fost un jurnalist echidistant, o persoană cu demnitate, avea cultul prieteniei şi omeniei, spun cei care l-au cunoscut.

„Pe 22 decembrie ar fi împlinit 63 de ani. Dincolo de funcţiile pe care le-a ocupat, Boris Eroşevschi a fost omul, ostaşul echipei de şoc a Mesager-ului din anii redeşteptării naţionale. El a fost şi rămâne expresia supremă a responsabilităţii, un reper al deontologiei jurnalistice. A fost cel care a scris şi a punctat întotdeauna momentele esenţiale ale istoriei şi poate abia acum apreciem acest lucru”, a menţionat Efim Josanu, editor-coordonator la Moldova 1.

Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la jurnalistul Boris Eruşevschi o pot face miercuri, începând cu ora 17:00, la Catedrala „Sfânta Teodora de la Sihla” din capitală. Boris Eruşevschi va fi înmormântat joi dimineaţa la Cimitirul nou din Durleşti.

Comentarii