Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: trm.md

Ştiri / Social

17 Ian. 2020 / 11:24

Ultima zi de înscriere la concursul naţional „Eurovision”

Termenul limită pentru înscrierea la concursul naţional „Eurovision” se apropie de sfârşit. Candidaţii se pot înscrie în concurs până astăzi ora 17:00.

Astfel, concurenţii care îşi doresc să îşi încerce norocul în cadrul concursului mai au ore numărate pentru a-şi înscrie în concurs piesele muzicale. Doritorii de a participa, pot să îşi depună dosarele la sediul Moldova 1, strada Hînceşti, 64, până în data de 17 ianuarie inclusiv. Dosarul poate fi expediat şi prin poşta electronică la eurovision@trm.md cu materialul audio ataşat în mp3 sau alt format accesibil.

Potrivit Regulamentului, selecţia naţională pentru desemnarea reprezentantului Republicii Moldova la concurs se va desfăşura în două etape: examinarea dosarelor şi audierea LIVE. Doar membrii juriului vor decide cine este învingătorul care ne va reprezenta ţara la competiţia internaţională.

Ediţia Eurovision 2020 se va desfăşura în acest an în Ţările de Jos. Cele două etape internaţionale vor avea loc pe 12 şi 14 mai, iar marea finală va avea loc pe 16 mai.

Comentarii