Ştiri

Sursa imaginii: cugetliber.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

20 Feb. 2019 / 21:00

Echipa ULIM a câştigat turneul de minifotbal din cadrul Universiadei naţionale

Echipa Universităţii Libere Internaţionale din Moldova (ULIM) a câştigat turneul de minifotbal din cadrul Universiadei naţionale. În meciul final formaţia ULIM a învins cu un scor categoric reprezentativa Universităţii Agrare de Stat din Moldova (UASM), relatează Mesager.

O contribuţie considerabilă la adjudecarea titlului şi-a adus-o şi fostul jucător al echipei naţionale de fotbal, Valeriu Andronic, care este şi antrenorul noii promovate în Divizia Naţională, Codru Lozova. Acesta a fost un jucător polivalent în marea finală, a evoluat ca portar, a marcat un gol şi a fost şi servant la unul din golurile echipei sale.

Ocupanta locului doi, echipa UASM a avut o scuză pentru această categorică înfrângere. În partida finală nu a jucat portarul de bază, Andrei Popovici, care s-a accidentat în penultimul meci. Acesta, însă, a ţinut să vină şi cu piciorul în gips la meci pentru a-şi susţine colegii.

Podiumul a fost completat de echipa Universităţii Tehnice din Moldova.

Competiţia a reunit reprezentative de la zece instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova. Următoarea probă din programul competiţional ce include 20 de discipline este voleiul feminin.

Comentarii