Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Sport

30 Ian. 2019 / 16:22

Ion Jardan a semnat cu Petrocub Hânceşti

A şaptea achiziţie pentru medaliata cu bronz a Diviziei Naţionale. Fundaşul Ion Jardan a semnat cu Petrocub. Formaţia din Hînceşti a manifestat un interes sporit faţă de fotbalistul de 29 de ani, plecat de la Zimbru liber de contract, relatează Mesager.

Ion Jardan este discipolul fotbalului unghenean, însă cariera profesionistă a început-o la Rapid Ghidighici, pentru care a evoluat şase ediţii de campionat.

De asemenea, Jardan a jucat 5 ediţii la Zimbru, pentru care a bifat mai mult de 100 de meciuri. Jardan este dublu campion al Moldovei cu Sheriff în 2016/2017 şi 2017. Este dublu deţinător al Cupei Moldovei cu Zimbru şi Sheriff.

A disputat 210 meciuri în Divizia Naţională şi a marcat 10 goluri. Fotbalistul a bifat 23 de prezenţe pentru echipa naţională.

La Petrocub au mai ajuns în această iarnă portarul Dorian Răilean, fundaşul Ştefan Burghiu, mijlocaşii Iaser Ţurcan şi Vladimir Bogdanovici dar şi atacanţii Artiom Puntus şi Vadim Gulceac. Divizia Naţională ar putea rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători.

Gruparea azeră Neftchi doreşte să-l transfere pe atacantul clubului Sheriff, Ziguy Badibanga. În urma unui conflict cu staff-ul tehnic, jucătorul belgian nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Turcia. Contractul fotbalistului expiră în vara acestui an.

Comentarii