Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com

Postat de: trm.md

Ştiri / Sport

09 Mar. 2020 / 16:38

Jucătoarele de la Agarista Anenii Noi au marcat 8 Martie pe terenul de fotbal

Metodă inedită de a felicita jucătoarele echipei de fotbal „Agarista” Anenii Noi cu Ziua Internaţională a Femeii. Campioana Moldovei a avut parte de un meci amical contra jurnaliştilor sportivi din Republica Moldova, relatează Mesager.

După ce s-au încălzit înaintea partidei cu echipa jurnaliştilor sportivi, fetele de la Agarista au fost răsfăţate cu flori şi aplauze, aşa cum se cuvine într-o zi de 8 martie. Cronicarii însă nu au lăsat-o mai moale pe teren, şi au condus cu 3-0. Agarista a intrat mai greu în joc. După câteva ratări, formaţia APSM a încasat două goluri pe final de prima repriză, iar la pauză s-a intrat cu 3-2 pentru echipa masculină. Partida a fost extrem de spectaculoasă în repriza secundă, iar meciul s-a încheiat la fel simbolic, 8-8. La final,  ambele tabere au rămas mulţumite.

Amploarea pe care îl ia fotbalul feminin mondial este impresionantă. Tot mai multe fete îşi doresc să joace fotbal, se interesează de fotbal şi se implică în acest sport. Moldova nu este o excepţie în acest caz. 

Comentarii