Ştiri

Sursa imaginii: beachsoccer.md

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Sport

18 Aug. 2020 / 09:59

Nistru Chişinău a cucerit Cupa Moldovei la fotbal de plajă

Nistru Chişinău a cucerit, în premieră, Cupa Moldovei la fotbal de plajă. Astfel, Nistru Chişinău, echipă care se poziţiona pe locul III în actuala ediţie de campionat, a câştigat cu un scor de 4-3 în faţa CS Djoker, campioană în exerciţiu. Golul decisiv a fost marcat de Grigore Cojocari în a patra repriză.

„A fost un meci plin de nervi, în care ambele formaţii ardeau de dorinţa victoriei. Acestea au demonstrat o calitate înaltă a jocului, atât în faza de construcţie, cât şi în apărare. După preluarea echipei, am avut la dispoziţie pentru pregătiri doar vreo 20 de zile, din cauza pauzei provocate de pandemia COVID-19. Cu toate acestea, băieţii s-au dovedit extrem de receptivi la indicaţiile primite, dând dovadă de profesionalism şi progresând odată cu fiecare partidă disputată”, a declarat antrenorul echipei, Ruslan Pernai.

Potrivit Asociaţiei de fotbal de plajă din Republica Moldova, în semifinale, Nistru Chişinău a trecut cu 4-3 de Olimpia-Stels, iar Djoker a învins Steaua-Dental, scor 9-4.

Comentarii