Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

20 Feb. 2019 / 17:14

O nouă victorie pentru jucătorul de tenis Radu Albot

Radu Albot l-a învins de două ori pe Ivo Karlovic în doar o săptămână. După ce s-a impus în faţa croatului la turneul ATP de la New York Open, jucătorul nostru l-a învins pe Karlovic şi la turneul Delray Beach Open, ce se dispută tot pe continentul nord-american, relatează Mesager.

În ciuda serviciului puternic al croatului, cei doi au mers umăr la umăr în primul set până în game-ul 9, atunci când Albot a reuşit breikul. Albot însă nu a închis actul întâi cu 6-4 pentru că Karlovic a egalat situaţia la 5, iar primul set s-a decis la tie-break. Aici Albot a profitat de trei greşeli neforţate ale lui Karlovici şi s-a impus cu 7-2.

În setul secund, jucătorul nostru a reuşit un sigur break, suficient ca să şi-l treacă în cont cu 6-4. Astfel, jocul dintre Albot şi Karlovic s-a încheiat cu 7-6, 6-4 după 1 oră şi 40 de minute de joc.

În turul următor, Albot îl va întâlni pe australianul, locul 64 ATP.

Albot nu va scăpa de Nick Kyrgios nici la proba de dublu. Acesta, în pereche cu japonezul Yoshihito Nishioka îl va înfrunta în această seară pe australianul care va juca împreuna cu americanul Jackson Withrow.

 

Comentarii